BLOG
POST-armatura-profil-cercevea-usa

În ultima vreme, tot mai multa lume vrea ferestre 3 foi de sticlă. Asta e un lucru bun din punct de vedere al pierderilor de căldură care sunt tot mai mici. Este un lucru „rău” daca persoana care se ocupă de proiectul tau nu dimensionează corect armătura din profile.

Un detaliu “invizibil”, dar foarte important al termopanelor (ferestre și uși) este armătura din interiorul profilului (ranforsarea sau metalul din interior). Este foarte importantă deoarece armarea este cea care conferă o rezistenta bună in timp a ferestrelor și ușilor. Sunt folosite diferite tipuri de metal de diferite forme și diferite grosimi. Deși sunt folosite pentru aceeași tâmplărie, mai jos poți vedea o diferență între armăturile de 1,5mm și cele de 2mm (pentru toc, cercevea de fereastră și cercevea de ușă). (termopane mures)

Diferențele de preț sunt destul de mici între cele 2 tipuri de armare. deci o recomandare bună este alegerea unei armături de 2mm. Este totuși o problemă chiar și cu armarea ferestrelor cu armatura de 2mm. Unele armaturi de 2mm sunt însă nepotrivite pentru ferestre echipate cu pachete cu 3 sticle. Nu e frumos sa dăm nume, dar poți vedea mai jos cateva poze cu diferite tipuri de armatură.

În standard, ușile de intrare color sunt dotate cu armatura de 2mm.
Opțional, orice tâmplărie poate fi echipată cu armatură de 2mm. (termopane mures)

armatura profil cercevea usa
armatura profil toc
armatura profil cercevea fereastra