Daca deja te-ai documentat si ai un buget pentru proiectul tau de ferestre si usi, poti cere oferta de pret. Daca inca nu stii care este solutia potrivita pentru tine hai sa ne auzim la un telefon… e un prim pas. Poti sa gasesti mai multe informatii pe pagina noastra : Blog cu sfaturi utile – Ce sa stii ?.

1 CERE OFERTA DE PRET

Stim sigur ca proiectul tau are nevoie de timp, iar noi suntem pregatiti sa ti-l oferim. Cel mai important este sa ajungem impreuna la configuratia care ti se potriveste tie si proiectului tau.

Pentru asta asteptam sa ne trimiti detalii cat mai complete despre proiectul tau. Pentru ca ne ocupam de proiecte de ferestre si usi in toata Europa, stim ca fiecare zona are caracteristicile ei proprii. Cu cat mai detaliata este solictarea ta, cu atat mai exacta poate sa fie oferta de pret pregatita pentru tine.

Ne poti contacta folosind oricare dintre metodele trecute la pagina de contact : contacteaza-ne.

2 CONTRACT + FACTURA

Odata ce am stabilit toate detaliile pentru ferestrele si usile tale, putem trece la urmatorul pas. Inainte sa dam comanda in executie pregatim contractul, comanda de produse care include toate detaliile proiectului tau si factura de avans. Dupa confirmarea comenzii si achitarea avansului, comanda este data in executie, urmand sa fie livrata in termenul trecut in contract.

3 LIVRAREA COMENZII

La livrarea ferestrelor iti pregatim factura pentru diferenta, certificatul de garantie si procesul verbal de predare a lucrarii. In cazul in care montajul este asigurat de echipa fenexpert.ro, procesul verbal se semneaza la finalizarea lucrarii. Pentru livrarile in UE este pregatit CMR pentru transportul produselor la adresa trecuta in contract.

4 GARANTIA FERESTRELOR

Produsele fenexpert.ro beneficiaza de garantie, fiind executate la standarde CE. Indiferent de locatia de montaj, suntem siguri ca ferestrele si usile Fenexpert fac fata cu brio.

Felicitari pentru alegerea facuta !

PROMISIUNEA FENEXPERT

Promisiunea noastra fata de tine este ca incercam sa te ajutam. Suntem oameni ca si tine, intelegem prin ce treci cand iti alegi ferestrele. Stim ca nu vrei sa dai mai multi bani pe ferestre decat merita. Stim ca vrei sa cumperi ferestre de cea mai buna calitate. Iti promitem ca te ajutam sa gasesti cea mai buna solutie, pentru tine!

Programul nostru de lucru este :

Luni – Vineri

08:30 – 16:30

Sambata si Duminica

suntem alaturi de cei dragi

Contacteaza-ne telefonic :

proiecte Export

004 0751 173193

proiecte locale

004 0726 750604

Trimite proiectul tau :

prin email

contact@fenexpert.ro

Copyright © FENEXPERT 2018