Cum cumpăr ferestre termopan și uși de intrare de la FENEXPERT ?

Icon fenexpert

Timp de citire: 3 minute

Știm că nu cumperi ferestre și uși în fiecare zi. Dacă ai mai făcut-o, știi foarte bine ce ai de făcut în continuare. Dacă e pentru prima oară când cumperi ferestre, te afli în locul potrivit. Te vom ajuta în alegerea ferestrelor și ușilor tale, pentru ca tu să fi fericit cu alegerea pe care o faci.

 1. Documentează-te ✅

  Cel mai bine pentru tine este să te documentezi ca să te asiguri ca nu faci o alegere greșită. Pentru inspirație poți folosi multele imagini de pe site-uri cum ar fi Houzz, sau pagini de Facebook sau Instagram cu postări de arhitectură și design. Sunt bloguri și forumuri de unde poți culege multe informații…

  Ai grija insa… nu tot ce vezi este bun, bine executat sau potrivit pentru lucrarea ta !

  Dacă deja te-ai documentat și ai un buget pentru proiectul tău de ferestre și uși, poți cere oferta de preț. Dacă încă nu știi care este soluția potrivită pentru tine hai să ne auzim la un telefon… e un prim pas.
  Poți să găsești mai multe informații pe pagina noastră : Blog cu sfaturi utile.

  ferestre salamander streamline 2. Cere oferta ta de produse ✅

  Știm sigur că proiectul tău are nevoie de timp, iar noi suntem pregătiți să ți-l oferim. Cel mai important este să ajungem împreună la configurația care ți se potrivește ție și proiectului tău.
  Pentru asta așteptăm să ne trimiți detalii cât mai complete despre proiectul tău. Pentru că ne ocupăm de proiecte de ferestre și uși în toată Europa, știm că fiecare zonă are caracteristicile ei proprii. Cu cât mai detaliată este solicitarea ta, cu atât mai exact îți putem pregăti oferta de preț.
  Ne poți contacta folosind oricare dintre metodele trecute la pagina de contact : contactează-ne. 3. Contractul și factura ✅

  Mai verificam încă o dată toate detaliile pentru ferestrele și ușile tale 🙂, apoi putem trece la următorul pas .
  Înainte să dăm comanda în execuție pregătim contractul, comanda de produse care include toate detaliile proiectului tău și factura de avans.
  După confirmarea comenzii și achitarea avansului, comanda este dată în execuție, urmând să fie livrată în termenul trecut în contract. 4. Livrarea comenzii ✅

  Livram comanda in termenul trecut in contract.
  La livrarea ferestrelor iți pregătim factura pentru diferență, certificatul de garanție și procesul verbal de predare a lucrării. În cazul în care montajul este asigurat de echipa fenexpert.ro, procesul verbal se semnează la finalizarea lucrării.
  Pentru livrările în UE este pregătit CMR pentru transportul produselor la adresa trecută în contract. 5. Garanție ferestre și uși ✅

  Produsele fenexpert.ro beneficiază de garanție.
  Sunt executate pe utilaje de ultima generație, la cele mai înalte standarde CE.
  Indiferent de locația de livrare și montaj, suntem siguri că ferestrele și ușile Fenexpert fac față cu brio ✔
  #FabricatÎnRomânia 🟦🟨🟥