Stim ca nu cumperi ferestre si usi in fiecare zi. Daca ai mai facut-o, stii foarte bine ce ai de facut in continuare. Daca e pentru prima oara cand cumperi ferestre, te afli in locul potrivit. Te vom indruma si ajuta in alegerea ferestrelor si usilor tale, pentru ca tu sa fi fericit cu alegerea pe care o faci.

Documenteaza-te, afla cat mai multe detalii

Poti folosi ca sursa de inspiratile multele imagini de pe site-uri cum ar fi Houzz. Sunt pagini de facebook cu postari de arhitectura si design. Sunt bloguri si forumuri de unde poti culege multe informatii…

Daca deja te-ai documentat si ai un buget pentru proiectul tau de ferestre si usi, poti cere oferta de pret. Daca inca nu stii care este solutia potrivita pentru tine hai sa ne auzim la un telefon… e un prim pas. Poti sa gasesti mai multe informatii pe pagina noastra : Blog cu sfaturi utile – Ce sa stii ?.

Cere o oferta de pret de pe fenexpert.ro

Stim sigur ca proiectul tau are nevoie de timp, iar noi suntem pregatiti sa ti-l oferim. Cel mai important este sa ajungem impreuna la configuratia care ti se potriveste tie si proiectului tau.

Pentru asta asteptam sa ne trimiti detalii cat mai complete despre proiectul tau. Pentru ca ne ocupam de proiecte de ferestre si usi in toata Europa, stim ca fiecare zona are caracteristicile ei proprii. Cu cat mai detaliata este solictarea ta, cu atat mai exacta poate sa fie oferta de pret pregatita pentru tine.

Ne poti contacta folosind oricare dintre metodele trecute la pagina de contact : contacteaza-ne.

Iti pregatim contractul si factura pentru plata comenzii

Odata ce am stabilit toate detaliile pentru ferestrele si usile tale, putem trece la urmatorul pas. Inainte sa dam comanda in executie pregatim contractul, comanda de produse care include toate detaliile proiectului tau si factura de avans. Dupa confirmarea comenzii si achitarea avansului, comanda este data in executie, urmand sa fie livrata in termenul trecut in contract.

LIvrarea comenzii in termenul trecut in contract

La livrarea ferestrelor iti pregatim factura pentru diferenta, certificatul de garantie si procesul verbal de predare a lucrarii. In cazul in care montajul este asigurat de echipa fenexpert.ro, procesul verbal se semneaza la finalizarea lucrarii. Pentru livrarile in UE este pregatit CMR pentru transportul produselor la adresa trecuta in contract.

Produsele fenexpert.ro beneficiaza de garantie

Produsele fenexpert.ro beneficiaza de garantie, fiind executate la standarde CE. Indiferent de locatia de montaj, suntem siguri ca ferestrele si usile Fenexpert fac fata cu brio.

Programul nostru de lucru este :
Luni – Vineri

08:30 – 16:30

Sâmbăta și Duminica

suntem alături de cei dragi

Contactează-ne :

Sună-ne :

004 0757 514380

Lucrări pentru EXPORT :

004 0751 173193

Cere oferta de preț

Scrie-ne un e-mail :

contact [ @ ] fenexpert.ro

Cere oferta acum :

formular de contact

Copyright © FENEXPERT 2019