ferestre batante eficiente termic Alumil M11500

Sistemul de ferestre si usi din aluminiu pentru proiectele unde se doreste eficienta energetica, un coeficient de transfer termic mai bun, este sustinut de profilul M11500 de la Alumil. Este un sistem complet de ferestre si usi, in special pentru sectorul rezidential, care ne ofera posibilitatea sa realizam orice tipologie arhitecturala doresti.

Sistemul M11500 iti ofera posibilitatea unui design deosebit, iti permite sa construiesti usi coplanare (tocul si partea mobila a usii sunt la acelasi nivel).

Poate fi vopsit in orice culoare RAL sau imitatie de lemn, oferind astfel un important avantaj estetic.

Lăsă-ne datele tale dacă vrei să te contactăm pentru o ofertă!

ferestre Alumil M11500


ferestre coplanare M11500 sectiune

3 ganituri

3 garnituri de etanșeizare


1.9-2.3 W/m2k

coeficientul de transfer termic Uf


profil 76.5 mm

adâncimea de montaj


sticla 52 mm

grosime maxima sticlă


Culoarea ferestrelor de aluminiu

Poți avea ferestre din aluminiu de culoare albă sau vopsite RAL. Le poți alege bicolor în cazul în care vrei să ai o culoare diferită pentru ferestre între interior și exterior. Dacă dorești totuși ca ferestrele tale să arate precum lemnul, se pot vopsi imitație de lemn.

Citește despre : „Culoarea ferestrelor din aluminiu”

Sticla termopan pentru tâmplăria de aluminiu

Sticla folosită pentru producerea pachetelor de geam termopan este de cea mai bună calitate. Pentru ca tu să primești cea mai bună sticlă, prelucrarea se face pe utilaje de ultima generație la cele mai înalte standarde. Executăm sticlele din coli Jumbo, ceea ce ne permite execuția dimensiunilor agabaritice.

Citește despre : „Sticla termopan pentru tâmplărie”