Pentru că BINE nu este BINE, dacă se poate EXCELENT… iți oferim feroneria ROTO NX pentru ferestre si usi de balcon de la Roto. Din aceste legături poți sări direct la ceea ce te interesează, sau poți să citești tot conținutul paginii, să afli DE CE ESTE BINE PENTRU TINE să alegi ferestre echipate cu feroneria pentru ferestre ROTO NX :

  1. Feronerie până la 150kg
  2. Suprafața Roto Sil Level 6
  3. Contra-acționare greșită
  4. Micro-ventilație
  5. Blocator tip V

1. Greutate 150 kg

Pentru că balamalele susțin greutăți foarte mari, ferestrele tale funcționează mult mai bine, mult mai mult timp.

În acest moment sunt tot mai des întâlnite proiectele de ferestre și uși cu dimensiuni foarte mari. Dimensiunile mari ale ferestrei fac să fie necesară o sticlă mai groasă, care să reziste mecanic la dimensiuni asa de mari. O sticlă mai groasă este automat și mult mai grea. Balamalele trebuie să poată susține greutăți foarte mari, altfel te vei trezi într-o perioadă destul de scurtă de timp că ferestrele tale nu se mai pot deschide sau închide.

În varianta standard, feroneria ROTO NX susține greutăți de până la 130kg, Prin greutate sustinută de 130 kg, ROTO NX depășește deja feroneriile existente pe piață. În varianta îmbunătățită a feroneriei, se poate urca cu greutatea sustinută până la 150kg.

ROTO NX - balamale

2. Roto Sil Level 6

Pentru ca suprafata feroneriei este special tratata, feroneria rezista mult mai bine impotriva coroziunii.

Roto a reusit sa faca prin Sil 6 mai mult prin decat standardele si clasele de protectie anticoroziva existente. Adica este depasita clasa 5, cea mai inalta clasa de protectie impotriva coroziunii .

Structura speciala microcristalina confera stratului care protejeaza feroneria ROTO NX o rezistenta deosebita. Acest lucru inseamna ca ferestrele tale vor functiona impecabil o perioada lunga de timp.

ROTO NX - Sil Level 6

3. Contra-acționare greșită

Mecanismul nu iți permite să rotești mânerul dacă fereastra este deschisă.

Mecanismul are doua funcții : prima este să preia din greutatea parții mobile a ferestrei, fără să permită descentrarea sticlei.

A doua funcție nu permite acționarea mânerului dacă fereastra este deschisă, deci nu se poate acționa greșit mânerul. O acționare greșită a mânerului ar duce la deteriorarea ferestrei.

Prin folosirea feroneriei ROTO NX, fereastra ta este protejată de posibila acționare greșita.

feronerie ROTO NX - mecanism contra-actionare gresita

4. Micro-ventilație

Poți aerisi locuința cât timp nu ești acasă. 

Funcția de micro-ventilație a fost mutată în foarfeca de la balamaua de sus. Acest sistem permite ca fereastra să rămână deschisă doar câțiva milimetri. În acest fel este liber permisă circulația aerului și poți aerisi locuința ta și când ești plecat de acasă.

Este o dotare standard a ferestrelor Fenexpert.


5. Blocator tip V

Un grad ridicat de siguranță pentru ferestre

Elementele de închidere perimetrale fac parte din funcția de siguranță a ferestrelor tale. Folosim mecanisme de închidere tip V (tip ciupercă). Aceste mecanisme oferă un grad ridicat de siguranță și permit reglaje foarte ușoare, precise, fără unelte speciale.

Feroneria ROTO NX cu care echipăm ferestrele Fenexpert poate urca gradul de siguranță al ferestrei până la RC2.

feronerie ROTO NX - blocator tip V