geamuri termopan Salamander greenEvolution 76


Clasa A (3 mm)

grosimea peretelui exterior de 3 mm

6 camere / 3 garnituri

profil cu 6 camere și 3 garnituri de etanșeizare

U(f) = 1,1 W/m2K

coeficientul de transfer termic Uf (ramă)

Grosime 76 mm

adâncimea de montaj (grosimea ramei)

sticla 44 mm

grosime sticlă (24 mm sau 44 mm)


Clasa A

⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Pe scurt…

GreenEvolution 76 MD face parte din divizia germană a grupului Salamander. GreenEvolution este profil clasa A… adică are grosimea peretelui exterior de 3mm, conform normelor Germane.

Acest tip de profil este recomandat pentru execuția ferestrelor din țările cu climă mai severă, cum este România, în care sunt diferențe mari de temperatură între 2 anotimpuri (-15 grade iarna ❄ și + 35 grade vara ☀).


Avantaje

Culoare

Feronerie

Sticla

Armatura

✅ Ferestre in culoarea dorita de tine

Culoarea ferestrelor tale se poate asorta cu stilul casei tale. Poți avea ferestrele foliate in diferite culori, plecând de la culoarea de baza : alb Salamander.

Alb Salamander este o culoare diferita. Culoarea RAL 9003 oferă un aspect aparte ferestrelor tale. Sunt disponibile în următoarele culori de stoc: Anthrazitgrau, Nuc, Golden Oak, Mooreiche.

Citește despre : „Paletar de culori ferestre PVC”

Anthrazitgrau 70
Antrazitgrau 70
Golden Oak 51
Golden Oak 51
Nußbaum 21
Nussbaum 21
Mooreiche 25
Mooreiche 25

✅ Ultra-rezistența cu feroneria ROTO NX

Pentru ca tu să ai ferestrele perfecte, folosim o feronerie pe măsură : feroneria ROTO NX. Singura feronerie din lume cu protecție anti-corozivă de nivel 6.

Singura feronerie care susține în standard greutăți de pană la 130 kg. Ferestrele tale chiar si de dimensiuni mai mari, vor funcționa impecabil odată cu trecerea anilor!

Citește despre : „Feronerie pentru ferestre ROTO NX”

✅ Izolație extraordinara cu sticla tripan de 44 mm

Pentru ca avem o clima tot mai pretențioasă, alege ferestrele cu 3 foi de sticla. Sistemul gE76 este proiectat sa susțină pachete de sticla de 44mm. Astfel obținem pentru sticla un coeficient de transfer termic de 0.6 W/m2K.

Citește despre : „Sticla termopan pentru tâmplărie”

✅ Solid – armatura de metal de 2mm

Beneficiarii si proiectanții creează ferestre din ce in ce mai mari. Dorim cu toții sa avem cat mai multa lumina in casa noastră. Profilul Salamander greenEvolution 76 clasa A, echipat cu armaturile corespunzătoare, este o soluție foarte bună pentru ferestrele tale de dimensiuni mari.

✅ Etanșare superioara : 3 garnituri de etanșare.

Daca vrei o izolație foarte buna sa știi ca poți alege varianta MD cu 3 garnituri de etanșare. Avem disponibila pentru tine si varianta AD cu 2 garnituri, dacă ai o lucrare cu buget mai mic.