ferestre și uși de balcon bluEVOLUTION.92

Aceste ferestre reprezintă o soluție pentru Case Pasive. Îndeplinesc pană și cele mai exigente pretenții prin eficiența energetică de care dau dovadă.
Proprietățile extraordinare pe care le au aceste ferestre, sunt rezultatul mai multor factori care fac din aceste ferestre un produs inegalabil : profile cu sistem de armare integrat, garnituri suplimentare pentru etanșare și sticla cu proprietăți excepționale de protecție, ceea ce conferă un grad foarte înalt de siguranță, protecție termică, fonică și solară.

Sudura invizibila este folosita pentru ferestrele bluEvolution 92.

Lăsă-ne datele tale dacă vrei să te contactăm pentru o ofertă!

ferestre bluEVOLUTION 92


profil salamander bluevolution 92mm

Clasa A (3 mm)

grosimea peretelui exterior de 3mm


6 camere / 3 ganituri

3 garnituri de etanșeizare


U = 0.94 W/m2k

coeficientul de transfer termic Uf (ramă)


grosime 92 mm

adâncimea de montaj (grosimea ramei)


sticla 52 mm

grosime maximă sticlă (36mm sau 52mm)


Culori de stoc pentru bluEVOLUTION 92

Ferestrele bluEvolution 92 sunt disponibile în următoarele culori de stoc: Alb Salamander, Anthrazitgrau, Nuc, Mooreiche, Alb-Anthrazitgrau.

Anthrazitgrau 70
Antrazitgrau 70

Nußbaum 21
Nussbaum 21

Mooreiche 25
Mooreiche 25

Culoarea ferestrelor tale din PVC se poate asorta cu stilul casei tale. Poți avea ferestrele din PVC foliate în diferite culori plecând de la culoarea de baza : alb Salamander. Alb Salamander este o culoare cu un RAL diferit, oferind un aspect aparte ferestrelor tale.

Citește despre : „Paletar de culori ferestre PVC”

Feronerie ROTO NX

Pentru ca tu să ai ferestrele perfecte, folosim o feronerie pe măsură: feroneria ROTO NX. Singura feronerie care susține în standard greutăți de 130 kg. Singura feronerie din lume cu protecție anti-corozivă Level 6.

Citește despre : „Feronerie pentru ferestre ROTO NX”

Sticla termopan pentru tâmplăria din PVC

Sticla folosită pentru producerea pachetelor de geam termopan este de cea mai buna calitate și este fabricată de producători de top din Europa. Ca tu să primești cea mai buna sticlă, prelucrarea se face pe utilaje de ultimă generație. Executam sticlele din coli Jumbo, ceea ce ne permite execuția dimensiunilor agabaritice, până la 6 metri.

Citește despre : „Sticla termopan pentru tâmplărie”