Ferestre de renovare toc „Z”

fenexpert salamander streamline toc renovare 35 sectiune

Vrei un toc de RENOVARE Z sau un toc CLASIC L pentru montaj în gol ? Aceste tipuri de tocuri sunt caracteristice piețelor din Franța și Italia. Dacă te interesează și nu știi care este diferența dintre ele, citește în continuare…

În  momentul în care construiești o casă nouă se folosește tocul standard „L”, clasic pentru ferestre și uși. Montajul se face în golurile lăsate pentru ferestre în zidărie. Dacă dorești o casă eficientă energetic sau chiar o casă pasivă, sunt disponibile variante de montaj în gol, dar în exteriorul zidului (în izolație).

Pentru oricare dintre scenariile de mai sus se folosește tocul standard „L”.

Lăsă-ne datele tale dacă vrei să te contactăm pentru o ofertă!

În momentul în care faci o renovare ai mai multe opțiuni de montaj :

  • poți folosi stilul clasic de montaj în gol : adică se scot ferestrele vechi cu tot cu toc, iar în locul lor se montează noile ferestre. În acest caz folosești tocul standard „L”. Este o metodă foarte des întâlnită care înseamnă niște lucrări suplimentare de reparație a șpaleților, deci un mic deranj la tine acasă.
  • poți folosi montaj cu toc de renovare : nu se înlătură tocurile vechi – se înlătură doar cercevelele (părțile mobile ale ferestrei). În acest caz se folosește toc de renovare „Z” – tocurile noi Z se montează peste tocurile vechi. Tocul de renovare Z îți oferă posibilitea să păstrezi tocul vechilor ferestre și astfel să nu fie nevoie să spargi șpaleții. Spargerea șpaletului înseamnă un mini-șantier pe care s-ar putea să nu fie momentul să îl faci.

Profilele de renovare Z sunt cel mai des întâlnite la proiectele de renovare din Italia și Franța (pentru montaj en-aplique). Profilele de renovare sunt disponibile în mai multe dimensiuni și forme specifice fiecărui profil în parte. Pot avea aripa de renovare din urmatoarele dimensiuni : 35mm, 60mm.

Tocul de renovare este disponibil pentru ferestre și uși Streamline 76. Poti citi aici mai multe detalii despre seria de profile Salamander Streamline 76mm .

Mai jos ai profilele de renovare disponibile : 


toc-renovare-250154-salamander-streamline-76

toc-renovare-250100-salamander-streamline-76