Plase anti-insecte : soluția pentru a scăpa de musafirii nedoriți. În mod sigur nu o sa te scape de neamurile venite în vizită? dar dacă este vorba de țânțari, muște, fluturi, gâze sau insecte, poți scăpa de disconfortul creat de ele cu ajutorul plaselor anti-insecte.

Ai la dispoziție mai multe variante : plase anti-insecte fixe sau pe balamale, care sunt varianta cea mai ieftină. Plasele anti-insecte tip rulou se pot pune direct pe ferestre sau incluse în rulouri aplicate sau suprapuse. Mai sunt disponibile și plase glisante sau plisee, în funcție de cerințele proiectului tău. Alege ceea ce este pe gustul tău.

Plase anti-insecte simple cu rame de aluminiu

Sunt confecționate din cadru de aluminiu și pot fi folosite pentru ferestre termopan.  Aplicarea lor se poate face prin fixare cu balamale, cu posibilitate de deschidere în exterior. Mai avem disponibile și plase de insecte fixe, plase care pot fi montate pe orice tip de tâmplărie. Plasa este fabricată din fibră de sticlă iar rama din aluminiu, ceea ce le conferă o durată de viață foarte mare.

Plase anti-insecte tip rulou

Este sistemul de care clienții noștri sunt cel mai încântați. Plasa este rulată pe un ax pretensionat, care permite ridicarea plasei fără nici un pic de efort. Caseta superioară, ghidajele și rama sunt fabricate din aluminiu extrudat iar sita este din fibră de sticlă. Toate aceste elemente definesc un produs elegant și practic.

plase anti-insecte

Culoare

Standard : Alb, Maro RAL8014, Caramel RAL8003.
Culori imitație de lemn : Nuc, Stejar Auriu, Mahon, Mooreiche, Antrazitgrau,Polareiche.
Opțional : orice culoare RAL este disponibilă.

Plase plisee sau plase glisante

Plasele plisee și plasele glisante sunt plase pe care le deschizi în lateral. Plasa tip plisee este recomandată pentru ferestre cu un singur ochi de sticlă. Plasa glisantă este recomandată pentru ușile osciloculisante sau semifixe (cu deschidere doar pe jumătate).