Plase anti-insecte

Plase anti-insecte : solutia pentru a scapa de musafirii nedoriti. Chiar daca este vorba de tantari, muste, fluturi, gaze, insecte, poti scapa de discomfortul creat de ele cu ajutorul plaselor anti-insecte.

Ai la dispozitie mai multe variante : plase anti-insecte fixe sau pe balamale, care sunt si varianta cea mai ieftina. Plasele anti-insecte tip rulou se pot pune direct pe ferestre sau incluse in rulouri aplicate sau suprapuse. Mai sunt disponibile si plase glisante sau plisee, in functie de cerintele proiectului tau.

Plase anti-insecte simpla cu rama de aluminiu

Sunt confectionate din cadru de aluminiu si pot fi folosite pentru ferestrele termopan.  Aplicarea lor se poate face prin fixare cu balamale cu posibilitate de deschidere in exteriorul tamplariei. Mai pot fi si plase de insecte fixe, acest produs poate fi montat pe orice tip de tamplarie. Plasa este fabricata din fibra de sticla iar rama din aluminiu ceea ce le confera o durata de viata foarte mare.

plase anti-insecte

Plasa anti-insecte tip rulou

Prin imbinarea sistemului de rulouri exterioare si a unei plase anti-insecte rezulta un sistem cu o caseta superioara in care plasa este rulata foarte usor datorita unui sistem de arcuri tensionate, iar coborarea acesteia se face printr-un snur cu care aceasta este prevazuta. Rularea sau coborarea plasei se face printr-un element numit ghidaj care se monteaza cu usurinta pe orice tip de tamplarie. Caseta superioara, ghidajele si rama sunt fabricate din aluminiu extrudat iar plasa din fibra de sticla toate aceste elemente definesc un produs fiabil si cu o durata de viata indelungata.

Culoare

Standard : alb, maro 8014, caramel 8003.
Culori imitatie de lemn : nuc, stejar auriu, mahon, mooreiche, gri antracit, polareiche.
Optional : orice culoare RAL este disponibila.

Plase plisee sau plase glisante

Plasele plisee si plasele glisante sunt plase pe care le deschizi in lateral. Plasa tip plisee este recomandata pentru ferestre cu un singur ochi de sticla. Plasa glisanta este recomandata pentru usile osciloculisante sau semifixe (cu deschidere doar pe jumatate).

PROMISIUNEA FENEXPERT

Promisiunea noastra fata de tine este ca incercam sa te ajutam. Suntem oameni ca si tine, intelegem prin ce treci cand iti alegi ferestrele. Stim ca nu vrei sa dai mai multi bani pe ferestre decat merita. Stim ca vrei sa cumperi ferestre de cea mai buna calitate. Iti promitem ca te ajutam sa gasesti cea mai buna solutie, pentru tine!

Programul nostru de lucru este :

Luni – Vineri

08:30 – 16:30

Sambata si Duminica

suntem alaturi de cei dragi

Contacteaza-ne telefonic :

proiecte Export

004 0751 173193

proiecte locale

004 0726 750604

Trimite proiectul tau :

prin email

contact@fenexpert.ro

Copyright © FENEXPERT 2018