Rulouri exterioare din aluminiu

Rulouri exterioare din aluminiu… sunt niște accesorii foarte faine care îți cresc confortul în casă mai mult decât îți dai seama. Avantajele pe care ți le oferă sunt deosebite. La sfârșitul paginii poti citi un articol Top 5 motive pentru care sa iți echipezi ferestrele cu rulouri exterioare. Până atunci, te ajutăm să decizi ce alegi : rulouri aplicate sau rulouri suprapuse.

Disponibile într-o gamă variată de culori, rulourile exterioare din aluminiu pot fi cu carcasă din aluminiu teșită la 45 grade sau rotundă în cazul rulourilor aplicate. În cazul rulourilor cu caseta suprapusă, caseta este executată din PVC, iar restul ansamblului este executat din aluminiu.

Rulou aplicat

Caseta ruloului este la exterior.
Se poate tencui la exterior.
Montaj pe șpalet sau lipit de fereastra.

Rulou suprapus

Caseta ruloului este la interior.
Se montează deasupra ferestrei.
Se poate tencui la interior.

Tipuri de acționare

Cel mai comod, confortabil și modern sistem de acționare este sistemul pentru Casă Inteligentă.
Acționarea electrică deschide noi orizonturi și posibilități pentru tine. Poți alege acționare electrică din buton sau acționare electrică din telecomandă. La cerere se pot acționa cu telecomandă + buton pe perete. Este disponibilă și acționarea manuală (șnur sau panglică), pe care însă nu ți-o recomandăm.

Control radio

Acționezi rulourile din telecomandă.
Nu mai trebuie să tragi cabluri.
Poți conecta ruloul tău la sisteme inteligente.

Control prin comutator

Acționezi electric rulourile tale
printr-o apăsare de buton.
Ai nevoie de cablu între rulou și buton.

Culoare

Culoarea standard este ALB.

Culori imitație de lemn disponibile sunt : nuc, stejar auriu, mooreiche, antrazitgrau.

Pentru covoarele de lamele sunt disponibile un număr de 35 de variante de culori. Opțional, orice culoare RAL este disponibilă prin vopsire în câmp electrostatic.

Opțiuni constructive pentru rulouri

Se pot executa mai multe rulouri într-o casetă, ceea ce te ajută la ușile de balcon cuplate cu ferestre, sau pentru ușile cu 2 luminatoare laterale.

Se pot echipa cu plase anti-insecte încorporate pentru ferestrele pe care le folosești mai des pentru aerisire.

Se pot executa diferite combinații de culoare în cadrul aceluiași rulou : ghidajele + caseta în culoarea tâmplăriei, iar covorul de lamele de culoare gri. În felul acesta e mai greu de observat praful care se depune de pe drum 🙂

Dacă ai încă 2 minute poți citi și articolul scris despre : Top 5 motive pentru care să iți echipezi ferestrele cu rulouri exterioare