Rulourile exterioare din aluminiu sunt sunt fie aplicate, fie suprapuse. Rulourile exterioare sunt dotate cu sistem de actionare manuala sau electrica, care poate fi cu actionare din buton, telecomanda sau de pe telefon.

Disponibile intr-o gama variata de culori, rulourile exterioare din aluminiu pot fi cu carcasa patrata sau rotunda din aluminiu in cazul rulourilor aplicate. In cazul rulourilor cu caseta suprapusa, caseta este executata din PVC, iar restul ansamblului este executat din aluminiu.

Tipuri de actionare

Indiferent ce fel de rulouri alegi, ai la dispozitie pentru ele actionare manuala sau electrica.

Actionarea manuala este din snur sau panglica. Actionarea electrica deschide noi orizonturi si posibilitati pentru tine. Poti alege actionare electrica din buton sau actionare electrica din telecomanda. La cerere se pot face cu telecomanda + buton pe perete.
Pentru o casa SMART poti opta pentru sistemul de control al rulourilor si portilor de acces prin telefon.

rulouri exterioare din aluminiu

Culoare

Culoarea standard este alb.
Culori imitatie de lemn disponibile sunt : nuc, stejar auriu, mooreiche, antrazitgrau. Pentru covoarele de lamele sunt disponibile nu numar de 35 de variante de culori.
Optional, orice culoare RAL este disponibila prin vopsire in camp electrostatic.

Optiuni constructive pentru rulouri

Se pot executa mai multe rulouri intr-o caseta, ceea ce te ajuta la usile de balcon cuplate cu ferestre, sau pentru usile cu 2 luminatoare laterale.

Se pot echipa cu plase anti-insecte incorporate pentru ferestrele pe care le folosesti mai des pentru aerisire.

Se pot executa diferite combinatii de culoare in cadrul aceluiasi rulou : vrei lamele gri, ghidaje rosii, caseta alba si lamela finala galben ? Se poate !

PROMISIUNEA FENEXPERT

Promisiunea noastra fata de tine este ca incercam sa te ajutam. Suntem oameni ca si tine, intelegem prin ce treci cand iti alegi ferestrele. Stim ca nu vrei sa dai mai multi bani pe ferestre decat merita. Stim ca vrei sa cumperi ferestre de cea mai buna calitate. Iti promitem ca te ajutam sa gasesti cea mai buna solutie, pentru tine!

Programul nostru de lucru este :

Luni – Vineri

08:30 – 16:30

Sambata si Duminica

suntem alaturi de cei dragi

Contacteaza-ne telefonic :

proiecte Export

004 0751 173193

proiecte locale

004 0726 750604

Trimite proiectul tau :

prin email

contact@fenexpert.ro

Copyright © FENEXPERT 2018