Avem pentru tine mai multe tipuri de sticla care pot fi folosite pentru pachetul de sticla termopan. In mod sigur, pentru fiecare proiect, se pot folosi tipuri diferite de sticla. Te ajutam sa alegi tipul de sticla care se potriveste proiectului tau.

Poti alege dintre sticla LowE, Float, 4 Seasons (4 anotimpuri), laminata, securizata, ornamentala, reflexiva, sablata, satinata, vitralii. Mai jos iti explicam ca inseamna anumite tipuri de sticla.

Sticla Low-E

Sticla termopan LowE (Low Emisivity – cu emisivitate scazuta) se obtine din sticla transparenta pe fata careia se aplica un strat metalic sau de oxizi metalici. Proprietatea esentiala a acestui tip de sticla este ca redirijeaza spre interior radiatia termica. Se foloseste de obicei pe fata 2 sau 3 a temopanului. Oofera proprietati de izolare net superioare sticlei float.

sticla termopan pervaz

Sticla 4 Anotimpuri

Sticla 4 Anotimpuri este o sticla cu emisivitate scazuta care prezinta si un grad mai ridicat de protectie solara.

Sticla 4S are avantaje si dezavantaje, la fel ca orice tip de sticla. Ajuta la diminuarea efectului de sera pe timpul verii, reducerea consturilor cu energia necesare sistemelor de aer conditionat.

Sticla de securitate (laminata)

Se obtine prin alaturarea a doua sau mai multe foi de sticla float (clara, reflexiva sau colorata in masa) cu unul sau mai multe straturi de butiral de polivinil (PVB) de grosime 0,83mm. Daca sticla se sparge, cioburile raman lipite de folie diminuand riscurile de taiere.

Geamul securizat (calit)

Se obtine dintr-un geam float tratat termic. Geamul este incalzit la peste 600oC si apoi racit repede (cand rezulta o calire) sau mai lent (cand rezulta o intarire termica) cu o viteza riguros controlata. Comparativ cu geamul float rezistenta la socuri mecanice este de doua ori mai mare in cazul tratarii termice si de cinci ori mai mare in cazul calirii.

Sticla ornamentala

Este o sticla obtinuta din sticla clara sau colorata in masa prin trecerea acesteia la iesirea din cuptor printre doua valturi profilate. Prin incorporarea unei plase de sarma in aceasta etapa se obtine un geam ornamental armat. Pentru sporirea efectelor estetice, geamurile ornamentale pot fi sablate.

PROMISIUNEA FENEXPERT

Promisiunea noastra fata de tine este ca incercam sa te ajutam. Suntem oameni ca si tine, intelegem prin ce treci cand iti alegi ferestrele. Stim ca nu vrei sa dai mai multi bani pe ferestre decat merita. Stim ca vrei sa cumperi ferestre de cea mai buna calitate. Iti promitem ca te ajutam sa gasesti cea mai buna solutie, pentru tine!

Programul nostru de lucru este :

Luni – Vineri

08:30 – 16:30

Sambata si Duminica

suntem alaturi de cei dragi

Contacteaza-ne telefonic :

proiecte Export

004 0751 173193

proiecte locale

004 0726 750604

Trimite proiectul tau :

prin email

contact@fenexpert.ro

Copyright © FENEXPERT 2018