Ferestre coplanare și uși de balcon ALUMIL M11000

Sistemul de ferestre și uși din aluminiu pentru proiectele unde se dorește un design interesant, un sistem coplanar, este proiectat din profilul M11000 de la Alumil. Este un sistem cu barieră termică, dar sunt disponibile alte sisteme mai eficiente din punct de vedere energetic. Este un sistem complet de ferestre și uși, în special pentru sectorul rezidențial, care ne oferă posibilitatea să realizăm orice tipologie arhitecturală dorești.

Sistemul M11000 iți ofera posibilitatea unui design deosebit, iți permite să construiești uși coplanare (tocul și partea mobilă a ușii sunt in acelasi plan).

Lăsă-ne datele tale dacă vrei să te contactăm pentru o ofertă!

ferestre Alumil M11000


ferestre ciplanare M11000

Clasa A (3 mm)

grosimea peretelui exterior de 3mm


3 ganituri

3 garnituri de etanșeizare


2.3-2.9 W/m2k

coeficientul de transfer termic Uf (ramă)


profil 62.5 mm

adâncimea de montaj (grosimea ramei)


sticla 44 mm

grosime sticlă (24mm sau 44mm)


Culoarea ferestrelor de aluminiu

Poți avea ferestre din aluminiu de culoare albă sau vopsite RAL. Le poți alege bicolor în cazul în care vrei să ai o culoare diferită pentru ferestre între interior și exterior. Dacă dorești totuși ca ferestrele tale să arate precum lemnul, se pot vopsi imitație de lemn.

Citește despre : „Culoarea ferestrelor din aluminiu”

Sticla termopan pentru tâmplăria de aluminiu

Sticla folosită pentru producerea pachetelor de geam termopan este de cea mai bună calitate. Pentru ca tu să primești cea mai bună sticlă, prelucrarea se face pe utilaje de ultima generație la cele mai înalte standarde. Executăm sticlele din coli Jumbo, ceea ce ne permite execuția dimensiunilor agabaritice.

Citește despre : „Sticla termopan pentru tâmplărie”