rulouri exterioare din aluminiu

Eu mi-am echipat ferestrele cu rulouri exterioare. După 1 an de la instalarea lor pot să îți dau 5 motive pentru care trebuie să îți instalezi și tu rulouri exterioare aplicate sau suprapuse. Îți dau 5 motive pentru care nu aș mai concepe locuința mea fără rulouri. Sau… cum să îți crești confortul în casă!

1. Iti place să dormi mai mult într-o dimineață de week-end ?

Îți place să dormi mai mult într-o dimineață de week-end ? Ai mai dormi, dar nu poți pentru că soarele zglobiu își face loc în casa ta? Crede-mă când îți spun că diminețile de week-end sunt mult mai relaxate când ai rulouri exterioare la geamurile tale. Poți să „alegi” tu când să răsară soarele. Îl poți primi în casa ta cu brațele deschise, doar că îl rogi să mai aștepte puțin, până când ridici tu rulourile.

2. Vrei să te simți în siguranță ?

Poate că doamnele sunt niște persoane mai precaute. Sau poate că sunt doar puțin mai fricoase decât domnii. 😊 Indiferent de cum ne place să spunem, rulourile exterioare îți oferă un grad mai ridicat de siguranță, Sunt un ajutor în a te face să te simți în siguranță la tine acasă. Îți oferă acel confort de a te simți în siguranță.

3. Apeși un singur buton și se ridică toate rulourile

Ești o persoană mai comodă sau doar ți-e lene să te ridici din pat? Nu vrei să te plimbi prin toate camerele ca să tragi perdelele? Apeși un singur buton și toate rulourile se ridică, lăsând razele soarelui să intre în casă. Este un grad mult mai ridicat de confort pe care ți-l oferă rulourile exterioare electrice.

4. Te protejează de soarele puternic al verii

Unele persoane nu suportă prea bine căldura. Pe perioada verii soarele poate să încălzească foarte tare locuința ta. Disconfortul cauzat de căldura prea mare din casă poate să dispară, în momentul în care ferestrele tale sunt echipate cu rulouri. Pentru ferestrele de pe fațadă sudică, foarte expuse la soare, rulourile fac diferența. Fac diferența între un spațiu răcoros și o cameră încinsă în care să nu te poți odihni.

5. Ai confortul termic pe care ți-l dorești iarna

Protecția termică pe timpul iernii este încă un motiv pentru care îți recomand să îți echipezi ferestrele cu rulouri exterioare. Chiar și ferestrele echipate cu pachet de sticlă dublă sunt mult mai eficiente energetic în momentul în care rulourile sunt coborâte. Ferestrele nu mai sunt expuse la temperaturi foarte scăzute, pentru a cauza pierderi de căldură. În acest fel, căldura rămâne în casă pe timpul nopții, ca tu să ai confortul pe care ți-l dorești.

Pe lângă aceste 5 motive pentru care să alegi rulourile aplicate îți mai fac o recomandare personală :

Înțeleg că este o diferență de preț între rulourile cu acționare manuală și cele cu acționare electrică. Este normal, în condițiile în care se încorporează o tehnologie în interiorul acelui rulou. Alege varianta cu acționare electrică, chiar dacă înseamnă ceva bănuți în plus. Diferența de confort între sistemul electric și cel manual este enormă. Vei fi superîncantat de confortul pe care ți-l oferă. Iar în încheiere, sper doar că te vei bucura de avantajele rulourilor Fenexpert.