Transport in Europa .

Deoarece volumul de comenzi pentru export a crescut am cautat solutii cat mai bune de livrare si transport pentru clientii nostri externi. Putem asigura transportul ferestrelor la locatia de montaj indiferent de volumul comenzilor.

Ferestrele pot fi ambalate si transportate in conditii optime fiind asigurate pe durata transportului. Am reusit pana in acest moment sa livram toate comenzile fara sa apara probleme in timpul transportului. Deoarece dorim sa pastram aceeas rata de succes si in continuare, ne alegem cu grija colaboratorii.

Cotatiile de transport se calculeaza pentru fiecare proiect in parte. In cazul in care ai un proiect pentru care doresti o cotatie de pret te rugam sa ne contactezi.

transport-extern

PROMISIUNEA FENEXPERT

Promisiunea noastra fata de tine este ca incercam sa te ajutam. Suntem oameni ca si tine, intelegem prin ce treci cand iti alegi ferestrele. Stim ca nu vrei sa dai mai multi bani pe ferestre decat merita. Stim ca vrei sa cumperi ferestre de cea mai buna calitate. Iti promitem ca te ajutam sa gasesti cea mai buna solutie, pentru tine!

Programul nostru de lucru este :

Luni – Vineri

08:30 – 16:30

Sambata si Duminica

suntem alaturi de cei dragi

Contacteaza-ne telefonic :

proiecte Export

004 0751 173193

proiecte locale

004 0726 750604

Trimite proiectul tau :

prin email

contact@fenexpert.ro

Copyright © FENEXPERT 2018