Uși de intrare termopan

Nu există STANDARD… dacă vrei o usă de intrare care să spună ceva despre tine personalizează-ți ușa după gustul tău. Fă ușa să fie semnătura casei tale. Fi creativ, unic, alege ceea ce ți se potrivește ție, fără a face rabat la calitate. O ușă termopan de intrare iți oferă siguranță și confort pentru căminul tău.

usa de intrare cu luminatoare laterale

Uși de intrare din PVC

Ușile de intrare PVC sunt disponibile în varianta cu panel ornamental sau în varianta simplă (cu traverse/montanți). Sunt o variantă mai accesibilă ca și preț decât ușile de aluminiu, având însă un design deosebit.

Poți personaliza ușile din PVC cu panel ornamental alegând un panel care se potrivește cu gusturile tale. Dacă îți place un model de ușă care nu apare în catalog, spune-ne. Vom face modelul dorit de tine. Mai jos ai catalogul cu modele de panel.

usa de intrare din aluminiu cu cercevea ascunsa

Uși de intrare ALU LUX

Ușile de intrare din aluminiu cu cercevea ascunsă fac parte din gama de lux. La acest sistem de uși, partea mobilă a ușii (cerceveaua) nu este vizibilă. Usile ALU LUX sunt niște uși deosebite, cu un aspect extraordinar, cu o fiabilitate și rezistentă ridicată în timp. Din punct de vedere al costurilor discutăm de costuri de 2 ori mai mari decât ușile de PVC cu panel ornamental.

Sunt disponibile în orice design se dorește de către client.

Sunt uși la care se personalizează fiecare detaliu.

Uși de intrare din Aluminiu

Ușile de intrare din aluminiu se remarcă printr-un design deosebit. Datorită proprietăților aluminiului, discutăm aici despre uși cu o rezistenta deosebita în timp. Coeficientul de dilatare fiind mai mic decât la PVC putem discuta despre uși de intrare de dimensiuni mai mari decât sunt posibile la PVC.

Este potrivit în special pentru spațiile publice, sau pentru spații de birouri.

Sisteme de închidere pentru uși de intrare

Sistemele de închidere disponibile pentru ușile PVC sunt :

  • (1) multi-punct 5 – închidere în 5 puncte cu acționare din mâner
  • (2) închidere gheară cu acționare din mâner sau din cheie
  • (3) închidere bolț
  • (4) închidere automată – nu mai poți intra în casă decât dacă ai cheia la tine
  • (5) contra-placă electrică pentru acționare din interfon.

Praguri pentru uși

Putem echipa ușile de intrare cu prag de aluminiu, fără prag, prag cu garnitură automată sau cadru închis. Pentru zonele cu clima mai caldă se potrivește o ușă fără prag sau cu garnitură automată. Pentru zonele cu climă mai severă se potrivesc pragurile de aluminiu sau cadru închis.

Culori disponibile pentru uși de intrare

Culoarea de bază pentru ușile de intrare din PVC este ALB, la care se adaugă opțiunile de imitație de lemn : stejar auriu, nuc (nussbaum), mooreiche, antrazitgrau.

Sunt disponibile în paletarul Salamander peste 37 de folii, în diferite nuanțe în care îți poți personaliza ușa. Dacă nici nuanțele acestea nu sunt pe gustul tău, poți să alegi orice culoare RAL în care să fie vopsită ușa ta.

Poți vedea mai multe culori aici : paletar de culori.