decor usa de intrare salamander bluevolution 92mm

USI DE INTRARE PVC si ALUMINIU

Nu exista STANDARD… daca vrei o usa de intrare care sa spuna ceva despre tine personalizeaza-ti usa dupa gustul tau. Fa usa sa fie semnatura casei tale. Fi creativ, unic si alege ceea ti se potriveste tie fara a face rabat la calitate. O usa termopan de intrare iti ofera siguranta si confort pentru caminul tau.

usa de intrare cu luminatoare laterale

Usa de intrare din PVC

Usile de intrare PVC sunt disponibile in varianta cu panel ornamental sau in varianta simpla (cu traverse/montanti). Sunt o varianta mai accesibila ca si pret decat usile de aluminiu, avand insa un design deosebit.

Poti personaliza usile din PVC cu panel ornamental alegand un panel din configurator.

usa de intrare din aluminiu cu cercevea ascunsa

Usi de intrare ALU LUX

Usile de intrare din aluminiu cu cercevea ascunsa fac parte din gama de lux. La acest sistem de usi, partea mobila a usii (cerceveaua) nu este vizibila. Sunt niste usi deosebite, cu un aspect extraordinar, cu o fiabilitate si rezistenta ridicata in timp. Din punct de vedere al costurilor discutam de costuri de 2 ori mai mari decat usile de PVC cu panel ornamental.

Sunt disponibile in orice design se doreste de catre client.

Sunt usi la care se personalizeaza fiecare detaliu.

Usi de intrare din Aluminiu

Usile de intrare din aluminiu se remarca printr-un design deosebit. Datorita proprietatilor aluminiului, discutam aici despre usi cu o rezistenta deosebita in timp. Coeficientul de dilatare fiind mai mic decat la PVC putem discuta despre usi de intrare de dimensiuni mai mari decat sunt posibile la PVC.

Este potrivit in special pentru spatiile publice, sau pentru spatii de birouri.

Sisteme de inchidere pentru usi de intrare

Sistemele de inchidere disponibile pentru usile PVC sunt : (1) multipunct 5 – inchidere in 5 puncte cu actionare din maner, (2) inchidere gheara cu actionare din maner sau din cheie, (3) inchidere bolt, (4) inchidere automata – nu mai poti intra in casa decat daca ai cheia la tine, (5) contraplaca electrica pentru actionare din interfon.

Praguri pentru usi

Putem echipa usile de intrare cu prag de aluminiu, fara prag, prag cu ganitura automata sau cadru inchis. Pentru zonele cu clima mai calda se potriveste o usa fara prag sau cu garnitura automata. Pentru zonele cu clima mai severe se potivesc pragurile de aluminiu sau cadru inchis.

usa de intrare bicolor

Culori disponibile pentru usi de intrare

Culoarea de baza pentru usile de intrare din PVC este alb, la care se adauga optiunile de imitatie lemn : stejar auriu, nuc (nuSbaum), mooreiche, antrazitgrau.

Sunt disponibile in paletarul Salamander peste 37 de folii, in diferite nuante in care iti poti personaliza usa. Daca nici nuantele astea nu sunt pe gustul tau, poti sa alegi orice culoare RAL in care sa fie vopsita usa ta.

Poti vedea mai multe culori aici : paletar culori ferestre.

Usile de intrare de la FENEXPERT iti ofera IZOLATIE SUPERIOARA SIGURANTA PROTECTIE TERMICA PROTECTIE FONICA .

Programul nostru de lucru este :
Luni – Vineri

08:30 – 16:30

Sâmbăta și Duminica

suntem alături de cei dragi

Contactează-ne :

Lucrări pentru EXPORT :

004 0751 173 193

Cere oferta de preț

Scrie-ne un e-mail :

contact [ @ ] fenexpert.ro

Cere oferta acum :

formular de contact

Copyright © FENEXPERT 2019